Дуже смачний спрощений варіант грецького салату з помідорами і бринзою. Для салату візьміть стиглі м’ясисті помідори, ніжну бринзу, якісної оливкове масло і бальзамічний оцет. Грецький салат може бути як самостійною стравою на столі, так і гарніром до м’яса і риби.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Сир бринза – 200 гр.
  • Чебрець свіжий – за смаком
  • Масло оливкове – за смаком
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Помідори свіжі – 3 – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати грецький салат з бринзою та помідорами легко! Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Перекладіть цибулю в миску і залийте винним оцтом, залиште на 5-7 хвилин.

Помідори помийте і наріжте часточками. Складіть овочі в салатник.

Потім додайте до помідорів маринований лук.

Бринзу наріжте кубиками, перекладіть її в салатник. Грецький салат заправте оливковою олією, додайте спеції за смаком.

Так як бринза сама по собі солона, то солити салат не потрібно. Перемішайте салат акуратними повільними рухами і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Грецький салат Грецький салат з бринзою Салат «Грецький» без болгарського перцю