Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Росії. Можливо, весь секрет в тому, що головні компоненти цього салату, огірки і помідори, так улюблені нашими громадянами. Часто в грецький салат додають листя салату. Але в рецепті, який представлений вашій увазі, даний інгредієнт замінений на пекінську капусту. І вийшло нітрохи не гірше.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Огірки – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 150 гр.
  • Сир Фета – 100 гр.
  • Оливки – 100 гр.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Оцет яблучний 6% – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування грецького салату з пекінською капустою? Готуємо необхідні інгредієнти.

Огірок промиваємо та нарізаємо кубиками середнього розміру.

Моєму болгарський перець, позбавляємося від кісточок і нарізаємо його тонкими смужками.

Далі необхідно помідори вимити і нарізати їх кубиками середнього розміру.

Оливки нарізаємо кружечками.

Нарізані овочі необхідно змішати в глибокій салатнику, додавши до них нарізаний кріп.

Злегка промиваємо пекінську капусту й дрібно шаткуємо її. Відправляємо нарізану капусту до інших овочів.

Присмачую салат оливковою олією і яблучним оцтом.

«Фету» нарізаємо великими кубиками і відправляємо в салат.

Все ретельно перемішуємо, при необхідності солимо і знову перемішуємо.

Грецький салат Грецький салат з пекінської капустою Грецький салат з фетаксой Салат «Грецький» з оливками