Грецький салат з додаванням моцарели готується дуже швидко, адже продукти потрібно тільки вимити, нарізати і змішати. Такий салат ідеальний для спекотного літнього дня, коли зовсім не хочеться їсти важкі жирні страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Моцарелла – 125 гр.
  • Помідори черрі – 400 гр.
  • Маслини без кісточок – 1 банка
  • Петрушка – 1 пучок
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Базилік свіжий – 1 пучок
  • Масло оливкове – за смаком
  • Бальзамічний оцет – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування грецького салату з моцарелою смачний! Томати черрі, помити, обсушити і порізати половинками, найбільші можна нарізати четвертинками.

Маслини без кісточки, порізати навпіл, додати до томатів.

Кульки сиру порізати навпіл, на 4 частини або пластинками, додати в салат. Зелень вимити, струсити рідину і дрібно порубати, додати в салатник.

Для заправки змішати в довільній кількості бальзамічний оцет і оливкове масло, додати перець.

Вийшла заправкою полити салат, підсолити, акуратно перемішати, оскільки сир Моцарелла дуже ніжний. Розкласти на тарілки салатні листя, на них викласти заправлений грецький салат.

Приємного апетиту!

Грецький салат Грецький салат з листям салату Грецький салат з маслинами Салат «Грецький» без болгарського перцю