Соковиті і ніжні грінки з білого хліба з хрусткою сирною скоринкою будуть у вас ситним і простим сніданком. Це блюдо легко можуть приготувати і діти, і чоловіки. Такі грінки можна готувати не тільки з батона, але і з невеликих несолодких булочок.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Булочки (несолодкі) – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 4 ст. л.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування грінок з білого хліба з яйцем, молоком і сиром на сковороді. В окрему миску налийте молоко, додайте до нього одне яйце, щіпку солі і добре перемішайте віночком.
Булочки або батон розрізати на половинки або скибочки товщиною до 1,5 див.
Потім скибочки умочіть з обох сторін в яєчно-молочну суміш.
Шматочок сиру подрібніть на крупній тертці або наріжте на маленькі кубики.
Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Скибочки булочок викладіть в розігріте масло і на них рівномірно розкладіть подрібнений сир. Обсмажуйте грінки на середньому вогні протягом 2 хвилин.
Потім лопаткою акуратно переверніть на іншу сторону і обсмажуйте ще протягом 1 хвилини. Підсмажені грінки з яйцем, молоком і сиром перекладіть на порційні тарілки.
Подайте ваше смачне і ароматне блюдо до чаю або кави.
Приємного апетиту!
Грінки без молока на сковороді Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з сиром і яйцем Грінки з яйцем без молока Грінки на сковороді на сніданок Грінки