Соковиті і ніжні грінки з білого хліба з хрусткою сирною скоринкою будуть у вас ситним і простим сніданком. Це блюдо легко можуть приготувати і діти, і чоловіки. Такі грінки можна готувати не тільки з батона, але і з невеликих несолодких булочок.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Булочки (несолодкі) – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 4 ст. л.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування грінок з білого хліба з яйцем, молоком і сиром на сковороді. В окрему миску налийте молоко, додайте до нього одне яйце, щіпку солі і добре перемішайте віночком.

Булочки або батон розрізати на половинки або скибочки товщиною до 1,5 див.

Потім скибочки умочіть з обох сторін в яєчно-молочну суміш.

Шматочок сиру подрібніть на крупній тертці або наріжте на маленькі кубики.

Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Скибочки булочок викладіть в розігріте масло і на них рівномірно розкладіть подрібнений сир. Обсмажуйте грінки на середньому вогні протягом 2 хвилин.

Потім лопаткою акуратно переверніть на іншу сторону і обсмажуйте ще протягом 1 хвилини. Підсмажені грінки з яйцем, молоком і сиром перекладіть на порційні тарілки.

Подайте ваше смачне і ароматне блюдо до чаю або кави.

Приємного апетиту!

Грінки без молока на сковороді Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з сиром і яйцем Грінки з яйцем без молока Грінки на сковороді на сніданок Грінки