Грінки з часником, сиром і яйцем – це дуже апетитна і поживна закуска. Відмінна ідея для сімейного перекусу або добавки до основної страви. Виходить дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Білий хліб – 0.5 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 2 головки
- Майонез – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 пучків
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування грінок з часником, сиром і яйцем на сковороді? Ріжемо Батон скибочками середньої товщини.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо батон до рум’яної скоринки.
Яйця відварюємо круто 10 хв. у киплячій воді. Охолоджуємо під проточною водою і натираємо на крупній тертці.
Часник чисть і пропускаємо через прес.
Додаємо часник майонез і розмішуємо.
Цибулю промиваємо та нарізаємо кружальцями.
Змащуємо грінки майонезом з часником, зверху кладемо терте яйце і подрібнену цибулю.
Приємного апетиту!
Грінки без молока Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з батона Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з часником Грінки з яйцем