В даний час в магазинах великий вибір різноманітних кондитерських виробів та багато майже забули про простий і смачної домашньої випічки. Варіантом відмінного домашнього полуденка або сніданку можуть бути солодкі грінки з білого хліба з яйцем, молоком і цукром. Ніжні і м’які грінки сподобаються не тільки дітям, але і дорослим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Білий хліб – 0.5 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
  • Сіль 0.25 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати грінки з білого хліба з яйцем, молоком і цукром на сковороді? Порізати на скибочки товщиною до 1,5 см білий хліб або батон. Товстими шматочками не нарізайте, інакше погано обсмажиться. Потім скибочки розріжте на половинки.

В окремий посуд налийте молоко, розбийте в неї курячі яйця і насипте потрібну кількість солі та цукру.

Потім за допомогою виделки або віночка ці інгредієнти добре збийте, щоб цукор з сіллю повністю розчинилися в цій суміші.

В сковорідці добре розігрійте олію. Шматочки білого хліба по черзі вмочайте в молочно-яєчну суміш і відразу покладіть на розігріту сковорідку.

Грінки обсмажуйте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.

Підсмажені грінки з білого хліба з яйцем, молоком і цукром перекладіть на блюдо, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу гарячими.

Приємного апетиту!

Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з яйцем Грінки з яйцем і молоком на сніданок Грінки Солодкі грінки з білого хліба з яйцем і молоком на сковороді