В цьому рецепті вам пропонується дещо інший спосіб приготування часникового грінок в духовці. Вони запікаються з вершковим маслом і у фользі. Грінки не будуть хрусткими, але зате дуже ароматними і апетитними, так і одночасно можна приготувати багато порцій для гостей або великої родини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Багет – 1 шт.
- Часник – 6 зуб.
- Масло вершкове – 125 гр.
- Зелень – 2 ст. л.
- Батон – 1 шт.
- Часник – 6 зуб.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Прованські трави – за смаком
Процес приготування:
Сначала підготуйте зазначені в рецепті продукти для приготування грінок з часником та олією в духовці. Масло потримайте деякий час при домашньої температурі. Зелень (кріп і петрушку) промийте і обсушіть серветкою.
Зубки часнику очистіть від лушпиння і подрібніть будь-яким способом.
Підготовлену зелень дрібно порубаєте ножем.
В окремій мисочці добре перемішайте подрібнені зелень, часник і розм’якшене масло.
Батон краще візьміть нарізаний. Якщо такого немає, то гострим ножем наріжте його скибочками завтовшки в палець.
Потім на всі скибочки нанесіть тонкий шар підготовленої масляної суміші.
На лист фольги укладіть підготовлені скибочки у формі цілого батона.
Потім цей батон щільно загорніть фольгою.
розігрійте Духовку до 190°С і помістіть в неї батон на 15 хвилин.
Після закінчення цього часу грінки з часником та олією будуть готові. Вийміть їх з фольги, перекладіть на велике блюдо і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Грінки в духовці Грінки з батона Грінки з білого хліба Грінки з часником