Апетитні часникові грінки з бородінського хліба можна спекти в духовці. Хрустке страву можна подавати до пива або просто в якості оригінального перекусу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Хліб бородинський – 3 скибочки
- Часник сушений – 1 ч. л.
- Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 80 мл
Процес приготування:
Готувати грінки з часником з бородінського хліба в духовці просто! Бородінський хліб розбираємо на тонкі смуги. Різати скибочки можна навскоси.
Викладаємо продукт на деко з пергаментом і переставляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
В цей час підготуємо суміш часнику і спецій.
В глибоку тарілку вливаємо олію.
До олії додаємо сіль, часник сушений і хмелі-сунелі. Розмішуємо до однорідності.
В пряну суміш занурюємо грінки.
Обмазуємо продукт за допомогою силіконової кисті.
Знову кладемо просочений хліб на деко. Випікаємо ще 5-10 хвилин при 180 градусів до більшого рум’янцю.
Хрусткі часникові грінки готові. Подавайте до столу!
Грінки до пива Грінки з бородінського хліба Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки як в барі з чорного хліба з часником на сніданок Грінки