З баранини можна приготувати багато страв, але особливо ідеально м’ясо підходить для гасіння. Приготуйте з нього гуляш з ніжною і ароматною підливою для ситного сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баранина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Вода – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати гуляш із баранини з підливкою? Свіжу баранину поділяємо на дрібні шматочки.
Відправляємо в м’ясо в сковороду і обсмажуємо на олії, посолити за смаком. Готуємо до легкого рум’янцю.
На окремій сковороді пасеруємо терту моркву і тонко порізану цибулю.
Після розм’якшення овочів додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо на помірному вогні 2-3 хвилини. Вимикаємо.
Викладаємо овочеву піджарку з томатною пастою до баранині, додаємо борошно і заливаємо водою.
Посипаємо все це паприкою, перемішуємо і тушкуємо страву до готовності.
Приблизно 1,5 години знадобиться для приготування м’яса молодого барана і від 2 годин для старого.
Коли баранина в гуляш розм’якне і стане ніжною, страву можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою