М’ясо індички відноситься до дієтичних продуктів, однак гуляш з нього виходить досить ситним і наваристим. Таким блюдом можна нагодувати всю сім’ю, а також воно з легкістю прикрасить будь-яке святкове застілля.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Філе індички – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 зуб.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 60 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування гуляшу з філе індички смачний! Філе індички помийте і наріжте невеликими шматочками.

Очистіть цибулю і моркву, обполосніть їх водою. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. На сковороді розігрійте трохи соняшникової олії. Обсмажте м’ясо з овочами, постійно помішуючи і в процесі додайте зубчик подрібненого часнику.

Томатну пасту розведіть у воді і додайте цю суміш на сковороду до м’яса. Варіть 7-10 хвилин. В кінці додайте сметану, сіль, перець і паприку, продовжуйте тушкувати ще 10 хвилин.

Готовий гуляш розкладіть по тарілках, посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з індички Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою