В якості гарячого страви пропонуємо вам приготувати гуляш із курячої грудки з підливою. Таке смачне і просте у приготуванні блюдо відмінно підійде для обіду або вечері. Готується цей гуляш з доступних інгредієнтів. Гуляш із курячої грудки з підливкою з задоволенням з’їсть навіть дитина!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряча грудка – 350 гр.
- Томатний соус – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 30 мл
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Морква – 1 шт.
- Вода – 300 мл
- Кріп – 30 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати гуляш із курячої грудки з підливою. Курячу грудку нарізаємо середніми шматочками. У розігріту сковороду з олією викладаємо м’ясо.
Приправляємо куряче м’ясо сіллю і меленим перцем, обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.
Очищену моркву і ріпчасту цибулю слід подрібнити. Відправляємо овочеву нарізку в сковороду до м’яса. Готуємо все разом близько 10 хвилин.
Після цього викладаємо до решти інгредієнтів пшеничне борошно і томатний соус в необхідній кількості.
Вливаємо в сковороду воду, все перемішуємо, при необхідності досолює, тушкуємо блюдо 30 хвилин.
В кінці приготування додаємо в гуляш подрібнений кріп.
Гуляш із курячої грудки з підливою готовий! Доповнюйте цим смачним м’ясним блюдом будь гарнір.
Приємного вам апетиту!
Гуляш Гуляш з курки на сковороді Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш класичний