В якості гарячого страви пропонуємо вам приготувати гуляш із курячої грудки з підливою. Таке смачне і просте у приготуванні блюдо відмінно підійде для обіду або вечері. Готується цей гуляш з доступних інгредієнтів. Гуляш із курячої грудки з підливкою з задоволенням з’їсть навіть дитина!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряча грудка – 350 гр.
  • Томатний соус – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 300 мл
  • Кріп – 30 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати гуляш із курячої грудки з підливою. Курячу грудку нарізаємо середніми шматочками. У розігріту сковороду з олією викладаємо м’ясо.

Приправляємо куряче м’ясо сіллю і меленим перцем, обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.

Очищену моркву і ріпчасту цибулю слід подрібнити. Відправляємо овочеву нарізку в сковороду до м’яса. Готуємо все разом близько 10 хвилин.

Після цього викладаємо до решти інгредієнтів пшеничне борошно і томатний соус в необхідній кількості.

Вливаємо в сковороду воду, все перемішуємо, при необхідності досолює, тушкуємо блюдо 30 хвилин.

В кінці приготування додаємо в гуляш подрібнений кріп.

Гуляш із курячої грудки з підливою готовий! Доповнюйте цим смачним м’ясним блюдом будь гарнір.

Приємного вам апетиту!

Гуляш Гуляш з курки на сковороді Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш класичний