Гуляш з підливою вийде не менш смачним, якщо використовувати замість звичного філе свинячу печінку. Блюдо просте у приготуванні, але при цьому ситне і дуже ніжне за смаком.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свиняча печінка – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 100 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш із свинячої печінки з підливою легко! Очищаємо овочі від шкірки, потім дрібно нарізаємо їх.

Свинячу печінку також ріжемо на маленькі шматочки. Після відкидаємо їх на друшляк і промиваємо під водою.

Обсмажуємо печінку в рослинному маслі на сильному вогні. Після того, як вся рідина випарується, зменшуємо вогонь і продовжуємо готування ще 5-7 хвилин.

Додаємо до печінки цибулю і моркву, продовжуємо обсмажувати.

Солимо і перчимо страву за смаком.

Кладемо лавровий лист і перемішуємо.

Вливаємо до продуктів воду, додаємо борошно, сметану і томатну пасту.

Знову перемішуємо і тушкуємо 30 хвилин на слабкому вогні до готовності.

Викладаємо гуляш із свинячої печінки на порційні тарілки. Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Готово!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з підливою на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш класичний Угорський гуляш зі свинини