Гуляш з підливою вийде не менш смачним, якщо використовувати замість звичного філе свинячу печінку. Блюдо просте у приготуванні, але при цьому ситне і дуже ніжне за смаком.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча печінка – 0,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Вода – 100 мл
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш із свинячої печінки з підливою легко! Очищаємо овочі від шкірки, потім дрібно нарізаємо їх.
Свинячу печінку також ріжемо на маленькі шматочки. Після відкидаємо їх на друшляк і промиваємо під водою.
Обсмажуємо печінку в рослинному маслі на сильному вогні. Після того, як вся рідина випарується, зменшуємо вогонь і продовжуємо готування ще 5-7 хвилин.
Додаємо до печінки цибулю і моркву, продовжуємо обсмажувати.
Солимо і перчимо страву за смаком.
Кладемо лавровий лист і перемішуємо.
Вливаємо до продуктів воду, додаємо борошно, сметану і томатну пасту.
Знову перемішуємо і тушкуємо 30 хвилин на слабкому вогні до готовності.
Викладаємо гуляш із свинячої печінки на порційні тарілки. Подаємо до столу з будь-яким гарніром. Готово!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з підливою на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш класичний Угорський гуляш зі свинини