Гуляш в казані виходить особливо смачною і чимось нагадує страви, приготовані в печі. Він краще зберігаємо тепло, а тому м’ясо в ньому особливо легко тушкуватися. Гуляш виходить неймовірно ніжним і соковитим. Просто смакота!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 50 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з яловичини в казані. Яловичину ріжемо кубиками або брусочками приблизно 2*3 см
Змащуємо казан рослинним маслом і обсмажуємо яловичину до легкого рум’янцю.
Цибулю і моркву чистимо. Цибулину ріжемо невеликими квадратиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Додаємо овочі до яловичині і обсмажуємо 7-10 хв, періодично помішуючи.
Болгарський перець миємо і чистимо від насіння, нарізаємо його невеликими смужками.
Помідори ріжемо кубиками середнього розміру.
Додаємо помідори і перець в казан, солимо і приправляємо. Смажимо ще 5 хв
Потім вводимо борошно, томатну пасту і воду. Розмішуємо і доводимо до кипіння. Тушкуємо 40 хв.
Картоплю чистимо і промиваємо, нарізаємо його довільними шматочками досить великого розміру.
Додаємо в казан і тушкуємо ще 20 хв
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш як в їдальні з підливою