Гуляш в казані виходить особливо смачною і чимось нагадує страви, приготовані в печі. Він краще зберігаємо тепло, а тому м’ясо в ньому особливо легко тушкуватися. Гуляш виходить неймовірно ніжним і соковитим. Просто смакота!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 50 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з яловичини в казані. Яловичину ріжемо кубиками або брусочками приблизно 2*3 см

Змащуємо казан рослинним маслом і обсмажуємо яловичину до легкого рум’янцю.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулину ріжемо невеликими квадратиками, а моркву натираємо на крупній тертці.

Додаємо овочі до яловичині і обсмажуємо 7-10 хв, періодично помішуючи.

Болгарський перець миємо і чистимо від насіння, нарізаємо його невеликими смужками.

Помідори ріжемо кубиками середнього розміру.

Додаємо помідори і перець в казан, солимо і приправляємо. Смажимо ще 5 хв

Потім вводимо борошно, томатну пасту і воду. Розмішуємо і доводимо до кипіння. Тушкуємо 40 хв.

Картоплю чистимо і промиваємо, нарізаємо його довільними шматочками досить великого розміру.

Додаємо в казан і тушкуємо ще 20 хв

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш як в їдальні з підливою