М’ясо індички відноситься до дієтичних продуктів, однак гуляш з нього виходить досить ситним і наваристим. Таким блюдом можна нагодувати всю сім’ю, а також воно з легкістю прикрасить будь-яке святкове застілля.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Філе індички – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Вода – 60 мл
- Борошно пшеничне – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування гуляшу з філе індички смачний! Філе індички помийте і наріжте невеликими шматочками.
Очистіть цибулю і моркву, обполосніть їх водою. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. На сковороді розігрійте трохи соняшникової олії. Обсмажте м’ясо з овочами, постійно помішуючи і в процесі додайте зубчик подрібненого часнику.
Томатну пасту розведіть у воді і додайте цю суміш на сковороду до м’яса. Варіть 7-10 хвилин. В кінці додайте сметану, сіль, перець і паприку, продовжуйте тушкувати ще 10 хвилин.
Готовий гуляш розкладіть по тарілках, посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з індички Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою