Ніжне і м’яке м’ясо кролика відмінно підійде для приготування гуляшу з підливкою з томатної пасти. Спеції зроблять блюдо ароматним і в міру пікантним, що обов’язково оцінять ваші домашні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кролик – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш з кролика з підливою просто! М’ясо кролика відокремлюємо від кісток, нарізаємо його на потрібні шматочки. Вони повинні бути середнього розміру.
Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо її в олії 1-2 хвилини.
Додаємо до цибулі порізані на кілька частин зубчики часнику.
Після часнику кладемо м’ясо кролика, солимо за смаком.
Додаємо ваші улюблені спеції, перемішуємо і смажимо до готовності м’яса.
Коли шматочки кролика підрум’яняться, рівномірно посипаємо їх борошном.
Додаємо в миску дві ложки томатної пасти, перемішуємо і смажимо ще 1-2 хвилини.
Вливаємо в сковороду склянку води. При необхідності додаємо ще трохи солі. Зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою.
Тушкуємо гуляш 15-20 хвилин. В кінці готування додаємо лаврове листя. Блюдо готове до подачі. Можна розкладати по тарілках.
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш класичний