Поєднання курки з різними грибами вважається найбільш вдалим і смачним. Такий гуляш виходить ніжним і ароматним і основним секретом його смаколики є смажену цибулю і соковите м’ясо. Готувати гуляш можна і в духовці, і на плиті в каструлі або сковороді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 1 кг
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Приправа для піци – за смаком
- Сіль – за смаком
- Вода – 1 ст.
Процес приготування:
Щоб приготувати гуляш з курки з грибами, м’ясо курки, бажано стегно або гомілку, добре промийте, виділіть кісточки і наріжте м’ясо на середні шматочки.
Очистіть від лушпиння цибулини і наріжте їх тонкими півкільцями.
Гриби почистіть, добре помийте і наріжте на шматочки довільних розмірів і форми.
Розігрійте в сотейнику або глибокій сковороді олію і обсмажте в ньому нарізану цибулю до легкого золотистого кольору. Потім перекладіть до цибулі нарізані гриби і м’ясо і посмажте все на середньому вогні протягом 10 хвилин.
Потім гуляш по своєму смаку посоліть, додайте спеції для піци (можете взяти інші), налийте склянку води і тушкуйте гуляш на маленькому вогні і під прикритою кришкою ще 30-35 хвилин до повної готовності м’яса. Гуляш приготований з курки з грибами розкладіть в порційні тарілки і подайте до столу з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш класичний