гуляш Курячий у сметанною підливі – простий і смачний варіант для сімейного обіду. Куряче філе не вимагає довгого гасіння, що заощадить ваш час.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Вода – 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати гуляш з курки з підливою зі сметани на сковороді? Куряче філе звільняємо від плівки і жиру. Потім ріжемо м’ясо на невеликі довгасті шматочки.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо філе в олії кілька хвилин.

За цей час підготуємо овочі: подрібнити цибулю і моркву натремо.

Відправляємо продукти до курки, перемішуємо і смажимо протягом 3-5 хвилин.

Додаємо до піджарки воду, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо тепер вже на повільному вогні 15 хвилин.

Додаємо до продуктів борошно і сметану, перемішуємо, готуємо 5 хвилин і знімаємо з вогню.

гуляш Курячий у сметанною підливці готовий. Подаємо до столу в теплому вигляді!

Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою