гуляш Курячий у сметанною підливі – простий і смачний варіант для сімейного обіду. Куряче філе не вимагає довгого гасіння, що заощадить ваш час.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сметана – 4 ст. л.
- Вода – 0,5 склянки
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш з курки з підливою зі сметани на сковороді? Куряче філе звільняємо від плівки і жиру. Потім ріжемо м’ясо на невеликі довгасті шматочки.
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо філе в олії кілька хвилин.
За цей час підготуємо овочі: подрібнити цибулю і моркву натремо.
Відправляємо продукти до курки, перемішуємо і смажимо протягом 3-5 хвилин.
Додаємо до піджарки воду, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо тепер вже на повільному вогні 15 хвилин.
Додаємо до продуктів борошно і сметану, перемішуємо, готуємо 5 хвилин і знімаємо з вогню.
гуляш Курячий у сметанною підливці готовий. Подаємо до столу в теплому вигляді!
Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою