Гуляш з яловичого серця не тільки смачне, але і дуже поживне блюдо. Приготувавши такий гуляш на вечерю, ви порадуєте своїх близьких новим оригінальним смаком, різноманітите і збагатите свій раціон.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловиче серце – 0,6 – 0.7 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сметана – 2 – 3 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати гуляш з яловичого серця з підливою просто! Серце розріжте і добре промийте.
Поставте його варитися на 1,5-2 години до готовності.
Готове серце наріжте тонкими часточками.
Моркву і цибулю очистіть.
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте.
На добре розігрітій сковороді обсмажте овочі.
Додайте в зажарку борошно, перемішайте.
Потім покладіть сметану і томатну пасту, посоліть і приправте за смаком.
Додайте нарізане серце на сковорідку і влийте півсклянки води. доведіть підливу до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте гуляш 15-20 хвилин.
Готовий гуляш із серця подавайте зі свіжою зеленню і улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою