Гуляш – ідеальний варіант для ситного сімейного обіду. Приготуйте популярне блюдо зі свинини з картоплею і вам не доведеться витрачати час для додаткового гарніру.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Картопля – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Вода – 2 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати гуляш з яловичини з картоплею? Нагріваємо сковороду з растительним маслом. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості.

Промиваємо яловичину нарізаємо на кубики середньої величини. Відправляємо м’ясо до цибулі, солимо і смажимо до рум’янцю.

Очищаємо моркву і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Подрібнюємо болгарський перець, помідори і часник. Овочі приєднуємо до яловичині, заливаємо водою і робимо вогонь поменше.

Очищаємо картоплю, ріжемо кубиками і також кладемо в гуляш. Закриваємо блюдо кришкою і тушкуємо близько 30 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.

Гуляш з яловичини з картоплею готовий! Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Угорський гуляш із яловичини