Гуляш – ідеальний варіант для ситного сімейного обіду. Приготуйте популярне блюдо зі свинини з картоплею і вам не доведеться витрачати час для додаткового гарніру.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 1 кг
- Картопля – 0,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Вода – 2 ст.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати гуляш з яловичини з картоплею? Нагріваємо сковороду з растительним маслом. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості.
Промиваємо яловичину нарізаємо на кубики середньої величини. Відправляємо м’ясо до цибулі, солимо і смажимо до рум’янцю.
Очищаємо моркву і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Подрібнюємо болгарський перець, помідори і часник. Овочі приєднуємо до яловичині, заливаємо водою і робимо вогонь поменше.
Очищаємо картоплю, ріжемо кубиками і також кладемо в гуляш. Закриваємо блюдо кришкою і тушкуємо близько 30 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.
Гуляш з яловичини з картоплею готовий! Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Угорський гуляш із яловичини