Вашій увазі представлений один з рецептів приготування гуляшу з яловичини. З приготуванням такого смачного м’ясного блюда впорається кожен, навіть початківець кулінар. Гуляш з підливою, приготований з яловичини на сковороді, люблять усі без винятку!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Вода – 1 – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати гуляш з яловичини з підливою на сковороді, ріпчасту цибулю і моркву очистити. Потім цибулю необхідно дрібно порізати, а моркву подрібнити на тертці. Підготовлені інгредієнти обсмажте на сковороді до рум’яного кольору. Попередньо сковороду з рослинним маслом прогрійте.

Яловичину нарізати невеликими шматочками. Коли цибуля та морква будуть практично готові, відправте до них шматочки яловичини.

Після того, як м’ясо трохи підрум’яниться, додайте до вмісту сковороди томатну пасту, воду і сіль. Після перемішування тушкуйте м’ясо протягом 60-80 хвилин під закритою кришкою.

Приблизно за 10 хвилин до готовності необхідно додати в гуляш пшеничне борошно разом зі сметаною і лавровим листом.

Апетитне блюдо готове! Можна пригощатися смачним гуляшем з яловичини!

Приємного вам апетиту!

Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливкою з борошна і томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини як в їдальні Угорський гуляш із яловичини