Гуляш з м’якої свинини і ніжною підливи ідеально подавати до картопляного пюре. Страва ідеально підходить для дитячої кухні, що зручно для великої родини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 кг
- Морква – 1 шт.
- Вода – 200 мл
- Сметана – 1 ст. л.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з свинини як у дитячому садку. З свинини вирізаємо жир, потім м’ясо ріжемо на маленькі і тонкі шматочки.
Обсмажуємо на сковороді до рум’янцю, попередньо посоливши за смаком.
Поки м’ясо смажиться в склянці з водою разболтаем кетчуп і сметану. Це необхідно для підливи.
обсмажене м’ясо вливаємо заправку і додаємо борошно.
Також натираємо моркву і закидаємо її в сковороду.
Додаємо сіль по смаку, перемішуємо і робимо маленький вогонь. Тушкуємо під кришкою близько години до м’якості свинини.
Гарячий гуляш з підливою викладаємо на гарнір і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини з підливою на сковороді Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш як в їдальні з підливою