Гуляш зі свинини стане ще ситніше і оригінальніше з додаванням в рецепт грибів. Апетитне блюдо підходить до будь-якого гарніру і ідеально підходить для сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вершки – 200 мл
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Петрушка – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш зі свинини з грибами просто! Свиняче філе ріжемо на відповідні для готування шматочки. На гуляш зазвичай згодяться кубики середнього розміру.

Гриби ріжемо подрібніше. Якщо вони невеликі, то можна просто розрізати на половинки.

Ріпчасту цибулю нарізаємо не дуже дрібно. Підійдуть кубики середнього розміру.

В олії спочатку обсмажуємо м’ясо. Відразу слід посолити і додати спеції.

Після того, як на шматочках свинини почне з’являтися рум’янець, додайте цибулю і гриби. Продовжуємо обжарку до готовності останнього інгредієнта.

Вливаємо в блюдо вершки, додаємо сметану, лимонний сік і подрібнену петрушку. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 20 хвилин. Після чого знімаємо з плити.

Готовий гуляш зі свинини і грибів подаємо в гарячому вигляді з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш зі свинини