Для ситного і смачного обіду як не можна краще підійде гуляш зі свинини з картоплею. Страву можна подавати самостійно, а також у доповненні з легким гарніром.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свинина – 0,4 кг
- Картопля – 3 шт.
- Вода – 2 склянки
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з свинини з картоплею. Шматочки свинини промиваємо і просушуємо. Видаляємо непотрібну плівку і жир.
Нарізаємо м’ясо маленькими кубиками.
Нагріваємо сковороду або сотейник, вливаємо олію. Потім вкидаємо м’ясо, солимо його і обсмажуємо.
Чистимо цибулину і дрібно нарізаємо.
Додаємо цибулю до свинини, перемішуємо і продовжуємо підготовку.
Пропускаємо морква через крупну тертку і додаємо в блюдо. Зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.
Чистимо картоплю і ріжемо дрібними кубиками.
Відправляємо картоплю до решти інгредієнтів, додаємо трохи солі і спецій.
Заливаємо блюдо водою і ретельно перемішуємо.
Тушкуємо під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.
Готовий свинячий гуляш з картоплею розкладаємо по порціях і подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з картоплею Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Угорський гуляш зі свинини