Готувати гуляш в мультиварці – справжнє задоволення. М’ясо свинини виходить соковитим і м’яким, а картопля зовсім не розварюється. Особливу апетитною додасть страві смачна підлива з томатної пасти. Це найкраще блюдо для ситного сімейного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

Готувати гуляш зі свинини з картоплею в мультиварці легко! Свинину ріжемо шматочками 2*3 см

Промазуємо чашу для мультиварки рослинним маслом і викладаємо м’ясо. Встановлюємо режим «смаження» і обсмажуємо свинину 20 хв., поки не утворюється легкий золотистий відтінок.

Цибулю і моркву очищаємо. Нарізаємо цибулину невеликими кубиками, а моркву кільцями або півкільцями.

Додаємо овочі до свинини і обсмажуємо.

Вливаємо воду, додаємо томатну пасту і борошно. Солимо і приправляємо чорним меленим перцем. Вибираємо режим «Гасіння», час встановлюємо 40 хв. Закриваємо кришку мультиварки.

Картоплю чистимо і нарізаємо шматочками середнього розміру.

Коли м’ясо буде готове, додаємо картоплю і знову ставимо режим «Гасіння» на 40 хв. В кінці пробуємо і додаємо спеції і сіль за смаком.

Приємного апетиту!

Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою