Готувати гуляш в мультиварці – справжнє задоволення. М’ясо свинини виходить соковитим і м’яким, а картопля зовсім не розварюється. Особливу апетитною додасть страві смачна підлива з томатної пасти. Це найкраще блюдо для ситного сімейного обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
Готувати гуляш зі свинини з картоплею в мультиварці легко! Свинину ріжемо шматочками 2*3 см
Промазуємо чашу для мультиварки рослинним маслом і викладаємо м’ясо. Встановлюємо режим «смаження» і обсмажуємо свинину 20 хв., поки не утворюється легкий золотистий відтінок.
Цибулю і моркву очищаємо. Нарізаємо цибулину невеликими кубиками, а моркву кільцями або півкільцями.
Додаємо овочі до свинини і обсмажуємо.
Вливаємо воду, додаємо томатну пасту і борошно. Солимо і приправляємо чорним меленим перцем. Вибираємо режим «Гасіння», час встановлюємо 40 хв. Закриваємо кришку мультиварки.
Картоплю чистимо і нарізаємо шматочками середнього розміру.
Коли м’ясо буде готове, додаємо картоплю і знову ставимо режим «Гасіння» на 40 хв. В кінці пробуємо і додаємо спеції і сіль за смаком.
Приємного апетиту!
Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою