Щоб м’ясо на гуляш вийшло особливо м’яким і соковитим, спробуйте приготувати його в смачною овочевий підливці. Таке блюдо не займе багато часу й нагодує всю сім’ю. А ще це дуже ситно і апетитно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Кетчуп – 3 ст. л.
- Вода – 1 ст.
- Масло рослинне – 50 мл
- Перець чорний горошок – 3 шт.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Петрушка – 1 пучок
Процес приготування:
Приступимо до приготування гуляша з свинини з м’яким і соковитим м’ясом. Свинину промиваємо, даємо їй обсохнути і нарізаємо кубиками або брусочками середнього розміру.
Потім смажимо шматочки на рослинному маслі 5-7 хв
Цибулину чистимо і нарізаємо півкільцями.
Додаємо цибулю до свинини і смажимо ще 5 хв
Засипаємо борошно, кетчуп, сіль і перець. Також кладемо перець горошком і лавровий лист.
Вливаємо воду, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою 30-40 хв. В кінці додаємо дрібно порізану петрушку.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, як в їдальні