Щоб м’ясо на гуляш вийшло особливо м’яким і соковитим, спробуйте приготувати його в смачною овочевий підливці. Таке блюдо не займе багато часу й нагодує всю сім’ю. А ще це дуже ситно і апетитно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Кетчуп – 3 ст. л.
  • Вода – 1 ст.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Перець чорний горошок – 3 шт.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Петрушка – 1 пучок

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з свинини з м’яким і соковитим м’ясом. Свинину промиваємо, даємо їй обсохнути і нарізаємо кубиками або брусочками середнього розміру.

Потім смажимо шматочки на рослинному маслі 5-7 хв

Цибулину чистимо і нарізаємо півкільцями.

Додаємо цибулю до свинини і смажимо ще 5 хв

Засипаємо борошно, кетчуп, сіль і перець. Також кладемо перець горошком і лавровий лист.

Вливаємо воду, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою 30-40 хв. В кінці додаємо дрібно порізану петрушку.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, як в їдальні