Смачне, апетитне і дуже поживна страва! М’ясо свинини виходить неймовірно ніжним і м’яким, а підлива з томатної пасти приголомшливо соковитою. Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Вода – 250 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти і борошна на сковороді просто! Цибулю і моркву очищаємо. Морквину промиваємо і натираємо на крупній тертці, а цибулю можна порізати півкільцями або кубиками невеликого розміру.
Свинину миємо, просушуємо з допомогою паперових рушників і ріжемо шматочками приблизно 2*3 см
Обсмажуємо свинину і овочі на розігрітому рослинному маслі 7-10 хв, періодично помішуючи.
Потім додаємо воду, борошно і томатну пасту і овочі. Солимо і приправляємо блюдо. На великому вогні доводимо його до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо гуляш приблизно 40 хв., також помішуючи час від часу.
Приємного апетиту!
Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш як у дитячому садку з підливою