Смачне, апетитне і дуже поживна страва! М’ясо свинини виходить неймовірно ніжним і м’яким, а підлива з томатної пасти приголомшливо соковитою. Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 50 гр.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти і борошна на сковороді просто! Цибулю і моркву очищаємо. Морквину промиваємо і натираємо на крупній тертці, а цибулю можна порізати півкільцями або кубиками невеликого розміру.

Свинину миємо, просушуємо з допомогою паперових рушників і ріжемо шматочками приблизно 2*3 см

Обсмажуємо свинину і овочі на розігрітому рослинному маслі 7-10 хв, періодично помішуючи.

Потім додаємо воду, борошно і томатну пасту і овочі. Солимо і приправляємо блюдо. На великому вогні доводимо його до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо гуляш приблизно 40 хв., також помішуючи час від часу.

Приємного апетиту!

Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, як в їдальні Гуляш як у дитячому садку з підливою