Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти – дуже смачне, ситне і смачне блюдо, яке стане прекрасним вечерею для всієї родини. Його просто приготувати, і воно точно сподобається всім домочадцям.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Томатна паста – 50 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді легко! Свинину промиваємо, чисть ножем від білих прожилок і плівки. Нарізаємо її шматочками в 2*3 см і обсмажуємо до легкого золотистого відтінку на рослинному маслі близько 10 хв.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Додаємо його на сковороду і смажимо ще 5 хв

Перець миємо, розрізаємо на половинки і очищаємо від лушпиння. Потім ріжемо його невеликими смужками. Обсмажуємо на сковороді 3-5 хв

Додаємо воду, томатну пасту, перець, сіль і перець за смаком. Чекаємо, коли вода почне кипіти, зменшуємо вогонь і тушкуємо гуляш протягом 40 хв.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як у дитячому садку з підливою