Гуляш в сметанною підливці виходить ніжним смаком. Свинина добре розварюється і виходить м’якою. Крім того, страва швидке і просте у приготуванні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Сметана – 1 склянка
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати гуляш зі свинини з підливою зі сметани на сковороді. М’ясо промиваємо та нарізаємо на шматочки середнього розміру. Потім солимо, заливаємо рослинним маслом і ретельно перемішуємо. Залишаємо продукт у холодильнику на 20 хвилин.

Розігріваємо сковороду, і викладаємо на неї настоявшееся в холодильнику м’ясо. Обсмажуємо до хрусткої золотистої скоринки.

Подрібнюємо цибулину, моркву натираємо на тертку. Відправляємо овочі в сковороду разом з перцем і спеціями.

Заливаємо страву сметаною, перемішуємо і тушкуємо ще 30 хвилин на повільному вогні.

Гуляш в сметанною підливці подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою на сковороді Гуляш зі свинини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини, як в їдальні