Гуляш з курячої печінки – це швидкий варіант для поживного обіду. Блюдо виходить ніжним і ароматним, а підлива з томатної пасти доповнить і прикрасить будь-який гарнір.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 зуб.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з курячої печінки з підливою. Подрібнюємо цибулю. Моркву натираємо на тертку. Обсмажуємо овочі на середньому вогні протягом 3 хвилин.

Курячу печінку промиваємо за допомогою друшляка під холодною водою, при необхідності нарізаємо на дрібні шматочки. Відправляємо обсмажуватися до овочів.

Додаємо в блюдо сіль, перець, паприку і тонко нарізаний болгарський перець. Обсмажуємо 5-7 хвилин.

Наливаємо склянку води і відразу ж викладаємо томатну пасту. Розмішуємо інгредієнти і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.

Незадовго до готовності кладемо на блюдо лаврове листя і подрібнений часник для аромату. Вимикаємо плиту.

Соковитий гуляш з курячої печінки прийнято подавати гарячим. За бажанням страву можна доповнити зеленню. Готово!

Гуляш Гуляш з курки з підливою на сковороді Гуляш з курки на сковороді Гуляш класичний гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді