Хачапурі по-аджарськи можна приготувати в духовці або на сковороді. Пропоную варіант швидкого і смачного сніданку. Хачапурі по-аджарськи на сковороді не відніме у вас багато часу і принесе вам гастрономічне задоволення.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 35 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 30 гр.
  • Розпушувач тіста – 0.33 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати хачапурі по-аджарськи на сковороді? Підготуйте необхідні інгредієнти для хачапурі по-аджарськи. У глибоку ємність викладіть необхідну кількість сиру, а потім розімніть вилкою.

Додайте сіль і курячий білок. Перемішайте до однорідної консистенції.

Пшеничне борошно просіяти з допомогою сита разом з розпушувачем. Ретельно перемішайте тісто.

Антипригарну поставте сковороду на середній вогонь і добре розігрійте.

приготоване тісто Викладіть у формі човника, а в центрі зробіть поглиблення. Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні приблизно 3-5 хвилин.

Потім переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин під кришкою.

Тим часом твердий сир натріть на крупній тертці.

Після чого відкрийте кришку, курячий жовток влийте в поглиблення, зверху присипте подрібненим твердим сиром. Накрийте Сковороду кришкою і готуйте ще пару хвилин, поки не розплавиться сир.

Готовий хачапурі акуратно викладіть на тарілку і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Хачапурі Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі на сковороді Хачапурі по-аджарськи