Це рецепт дуже швидких і апетитних хачапурі, які легко приготувати за кілька хвилин на сковороді. Вони чудово замінять звичайний хліб. Хачапурі можна подати до чаю або кави, або ж в якості добавки до супу або м’ясної страви.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кефір – 2 склянки
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 4 – 5 ст.
  • Сир – 150 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати хачапурі з сиром і яйцем? У глибокій ємності змішуємо кефір з борошном і сіллю з цукром. Замішуємо еластичне тісто.

Яйця відварюємо круто.

Сир натираємо на крупній тертці.

Часник і зелень подрібнюємо ножем.

Змішуємо сир, яйце, зелень і часник з майонезом.

Поділяємо тісто на частини і розкочуємо. Викладаємо начинку і з’єднуємо краї коржиків.

Обсмажуємо на розігрітій олії, поки корж не стане золотистою.

Порада: для того, щоб хачапурі було ще смачніше змастимо його вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Хачапурі з сиром на кефірі Хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі на кефірі Хачапурі на кефірі на сковороді Хачапурі на кефірі на сковороді з сиром Хачапурі на сковороді