Це рецепт дуже швидких і апетитних хачапурі, які легко приготувати за кілька хвилин на сковороді. Вони чудово замінять звичайний хліб. Хачапурі можна подати до чаю або кави, або ж в якості добавки до супу або м’ясної страви.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кефір – 2 склянки
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 4 – 5 ст.
- Сир – 150 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – 3 ст. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати хачапурі з сиром і яйцем? У глибокій ємності змішуємо кефір з борошном і сіллю з цукром. Замішуємо еластичне тісто.
Яйця відварюємо круто.
Сир натираємо на крупній тертці.
Часник і зелень подрібнюємо ножем.
Змішуємо сир, яйце, зелень і часник з майонезом.
Поділяємо тісто на частини і розкочуємо. Викладаємо начинку і з’єднуємо краї коржиків.
Обсмажуємо на розігрітій олії, поки корж не стане золотистою.
Порада: для того, щоб хачапурі було ще смачніше змастимо його вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Хачапурі з сиром на кефірі Хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі на кефірі Хачапурі на кефірі на сковороді Хачапурі на кефірі на сковороді з сиром Хачапурі на сковороді