Ханум має форму рулету. Особливо ніжним він виходить із тонко розкачаного тіста і легкого курячого м’яса. Ханум може стати відмінною альтернативою манта, причому процес його приготування набагато простіше і швидше.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Курячий окорочок – 1 шт.
  • Заморожена суміш овочів – 120 гр.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Сіль – 0,3 ч. л.
  • Картопля – 1 шт.
  • Вода – 50 – 80 мл
  • Олія соняшникова – 1 ст.
  • Лавровий лист – 2 – 3 шт.

Процес приготування:

Готувати ханум з куркою та картоплею легко! Стегенце відваріть в підсоленій воді до готовності. Остудіть його і відокремте м’ясо від кісток.

У мисці змішайте просіяне борошно і сіль, влийте воду, рослинне масло і замісіть тісто.

Картоплю наріжте кубиками, овочеву суміш повністю розморозьте.

Тісто тонко розкачайте, розкладіть на ньому начинку з курячого м’яса і овочів. Згорніть рулет і закріпіть краю.

В каструлю великого розміру налийте воду, доведіть її до кипіння, додайте пару лаврових листів. У киплячу воду опустіть рулет, стежте за тим, щоб він не прилипав до стінок. Варіть 10-15 хвилин.

Подавайте ханум в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Ханум