Запах свіжого хліба допомагає створити в будинку відчуття тепла і затишку. З хлібопічкою випічка хліба стає не такою складною справою. Вам необхідно відміряти інгредієнти, завантажити їх у відерце хлібопічки, вибрати програму і дочекатися пухкої випічки.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 1 кг
- Вода – 300 мл
- Масло соняшникове – 40 мл
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Сіль – 7 гр.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування хліба на 1 кг в хлібопічці? У відерце хлібопічки влийте теплу воду і рослинну олію.
Далі просійте борошно і всипте її у відерце.
Додайте цукор, сіль і сухі дріжджі. Дріжджі обов’язково повинні бути свіжими, інакше тісто не підніметься.
Помістіть відерце в хлібопічку, встановіть вага хліба до 1 кілограм, виберіть середню скоринку і увімкніть програму «Звичайний хліб».
Після звукового сигналу про закінчення випічки, дістаньте хліб і остудіть його.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці