Для щасливих власниць хлібопічки Панасонік пропонується рецепт хліба з кукурудзяним борошном. Процес випічки в цій моделі хлібопічки нескладний: помістити всі інгредієнти в чашу, включити потрібну програму і дістати готовий хліб. Такий хліб, хоча він більш корисний і не черствіє кілька днів, має деякі особливості в приготуванні. Кукурудзяна мука погано піднімається на дріжджах, тому до неї додається пшеничне в співвідношенні не менш 3/2. При випічці на програмі «Основний хліб» буханець невисокою і звичайної щільності. На програмі «Французький» хліб буханець вийде високої та пишної.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 260 гр.
  • Мука кукурудзяна – 140 гр.
  • Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
  • Сіль – 1.2 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 270 мл

Процес приготування:

Приступимо до готуванні хліба з кукурудзяного борошна в хлібопічці Панасонік. Спочатку відміряйте вказане в рецепті кількість інгредієнтів для випічки кукурудзяного хліба. Борошно просійте на сито для збагачення її киснем.

Всі продукти помістити в чашу хлібопічки Панасонік в наступному порядку: 1– вода, 2 – сіль, 3 – цукор, 4 – масло, 5 – борошно, 6 – сухі дріжджі.

Встановіть програму №01 «Основний» хліб або №8 «Французький». Розмір – на вагу буханця «750 г», колір скоринки за бажанням. Час встановиться за замовчуванням. Увімкніть кнопку «Старт». На стадії замісу перевірте стан колобка замішаного тіста, відкривши кришку хлібопічки. До закінчення програми кришку більше не відкривайте.

Після сигналу про закінчення програми спечений кукурудзяний хліб акуратно вийміть з чаші і остудіть під рушником.

Спечений хліб у вас вийде пишним і буде мати красивий золотистий колір.

Хліб можете нарізати на скибочки і подати до столу. Ця випічка вам сподобається і сміливо додавайте кукурудзяне борошно до білого хліба.

Смачною і вдалою випічки!

Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці