Один раз приготувавши білий хліб вдома, ви не захочете більше купувати його в магазині. Хліб на сухому молоці готується дуже просто, він не кришиться і добре тримає форму.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 260 мл
- Борошно пшеничне – 440 гр.
- Молоко сухе – 60 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати хліб з сухим молоком в хлібопічці? Влийте теплу воду і рослинну олію в відерце хлібопічки. Далі всипте просіяне борошно.
Потім додайте сіль, цукор, сухе молоко і дріжджі.
Відерце помістіть в хлібопічку і виберіть режим «Швидкий», середня скоринка, вага 750 грам. Під час замісу слідкуйте за тим, щоб тісто не було дуже рідким, при необхідності додайте трохи борошна.
Після звукового сигналу, який сповіщає про готовність випічки, дістаньте хліб і остудіть його на решітці. Потім хліб можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці