З м’ясистою гомілки індички можна приготувати поживний і ароматний холодець. Приготуйте просте і смачне блюдо для вашого сімейного обіду. Домашні оцінять!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Гомілку індички – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Петрушка – 0.5 пучків
- Перець чорний горошок – 8 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Желатин харчовий – 20 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування холодець з гомілки індички смачний! У велику каструлю з водою занурюємо гомілки індички, очищені овочі, зелень, сіль і спеції. Даємо вмісту три рази прокипіти і знімаємо з плити після готовності м’яса.
Акуратно витягуємо з каструлі індичку. Даємо продукту охолонути і подрібнюємо м’ясо, попередньо знявши його з кістки. Розкладаємо приготоване по глибоких тарілках.
Відварену моркву також дістаємо, ріжемо невеликими брусочками і викладаємо в тарілку з м’ясом.
Проціджуємо бульйон, додаємо в нього желатин і гарненько розмішуємо. Заливаємо густою рідиною продукти. Ставимо блюдо в холодильник на 6-8 годин.
Готовий холодець з гомілки індички ділимо на порції і подаємо до столу!
Рецепти на Новий рік Холодець Холодець з індички Холодець з індички з желатином Холодець класичний