Ароматний і насичений холодець можна приготувати з ніжного м’яса індички без використання желатину. Спробуйте простий рецепт для ваших сімейних обідів або вечерь.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Індичка – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – 30 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування холодцю з індички без желатину? Індичку промиваємо, поділяємо на менші шматочки і заливаємо водою у великій каструлі. Доводимо вміст до кипіння і міняємо воду.

Тепер у бульйон додаємо сіль, спеції і очищені овочі. Доводимо масу до кипіння ще два рази.

З готового бульйону виймаємо м’ясо, охолодити його і дрібно нарізаємо. Отримані шматочки викладаємо в глибоку тарілку.

Кілька разів ретельно проціджуємо бульйон і знову ставимо його на плиту. Відварюємо, поки рідина не стане максимально концентрованою. Заливаємо цим м’ясо індички і ставимо блюдо в холодильник на ніч.

Через 10-12 годин холодець з індичкою буде повністю готовий, подавайте до столу!

Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з індички