Ароматний і насичений холодець можна приготувати з ніжного м’яса індички без використання желатину. Спробуйте простий рецепт для ваших сімейних обідів або вечерь.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Індичка – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – 30 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування холодцю з індички без желатину? Індичку промиваємо, поділяємо на менші шматочки і заливаємо водою у великій каструлі. Доводимо вміст до кипіння і міняємо воду.
Тепер у бульйон додаємо сіль, спеції і очищені овочі. Доводимо масу до кипіння ще два рази.
З готового бульйону виймаємо м’ясо, охолодити його і дрібно нарізаємо. Отримані шматочки викладаємо в глибоку тарілку.
Кілька разів ретельно проціджуємо бульйон і знову ставимо його на плиту. Відварюємо, поки рідина не стане максимально концентрованою. Заливаємо цим м’ясо індички і ставимо блюдо в холодильник на ніч.
Через 10-12 годин холодець з індичкою буде повністю готовий, подавайте до столу!
Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з індички