Оригінальний домашній холодець виходить з м’ясистою шиї індички. Готовий продукт можна подавати з гарніром для сімейного обіду або вечері. Спробуйте простий і смачний рецепт!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Шия індички – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Сіль – 20 гр.
- Желатин харчовий – 1 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати холодець з шиї індички легко! Шийки індички заздалегідь розморожуємо і промиваємо.
В каструлю викладаємо підготовлені шиї, лавровий лист, подрібнений часник, сіль і перець. Заливаємо продукти водою і відварюємо близько трьох годин.
Відварені шиї викладаємо на тарілку і даємо їм трохи охолонути.
що Залишився бульйон проціджуємо, додаємо в нього желатин, розмішуємо і залишаємо на 20 хвилин.
З остиглих ший знімаємо м’ясо. Укладаємо його в контейнери, заливаємо бульйоном і ставимо в холодильник до повного застигання.
Викладаємо готовий холодець з шей в тарілки і подаємо страву до столу. Готово!
Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину Холодець з желатином в каструлі Холодець з індички Холодець з індички з желатином Холодець класичний