Оригінальний домашній холодець виходить з м’ясистою шиї індички. Готовий продукт можна подавати з гарніром для сімейного обіду або вечері. Спробуйте простий і смачний рецепт!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Шия індички – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Сіль – 20 гр.
  • Желатин харчовий – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати холодець з шиї індички легко! Шийки індички заздалегідь розморожуємо і промиваємо.

В каструлю викладаємо підготовлені шиї, лавровий лист, подрібнений часник, сіль і перець. Заливаємо продукти водою і відварюємо близько трьох годин.

Відварені шиї викладаємо на тарілку і даємо їм трохи охолонути.

що Залишився бульйон проціджуємо, додаємо в нього желатин, розмішуємо і залишаємо на 20 хвилин.

З остиглих ший знімаємо м’ясо. Укладаємо його в контейнери, заливаємо бульйоном і ставимо в холодильник до повного застигання.

Викладаємо готовий холодець з шей в тарілки і подаємо страву до столу. Готово!

Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину Холодець з желатином в каструлі Холодець з індички Холодець з індички з желатином Холодець класичний