Апетитний і густий домашній холодець можна приготувати з індички і свинини. Подавайте блюдо з гарніром або свіжими овочами. Порадуйте близьких оригінальним і ситним обідом!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Шия індички – 1 кг
  • Свинячі ноги – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 4 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – 10 шт.
  • Лавровий лист – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати холодець з свинини і індички, свинячу ніжку і шиї індички добре промиваємо, потім розділяємо продукти на невеликі шматочки.

Заливаємо м’ясні інгредієнти водою. До них ж додаємо сіль, спеції і очищені овочі. Варимо бульйон на слабкому вогні близько 3 годин.

Після готовності м’ясо остуджуємо, відокремлюємо від кісточки і нарізаємо. Розкладаємо продукт по тарілках.

Тонкими кружечками розбираємо відварену моркву. Її також кладемо до м’яса.

Проціджуємо бульйон і вливаємо його в тарілки. Ставимо страву на ніч у холодильник, а після подаємо до столу. Готово!

Рецепти на Новий рік Холодець Холодець без желатину Холодець з індички без желатину Холодець з свинини Холодець з свинячих ніжок Холодець класичний