Просте в приготуванні і апетитне блюдо для вашого столу – качка, запечена у фользі шматочками. М’ясо птиці порадує ніжним смаком, соковитістю і яскравим ароматом. Подавайте до сімейного вечері або святкового столу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Соєвий соус – 60 мл
  • Мед – 20 гр.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Куркума – 2 ч. л.
  • Суміш перців – 2 ч. л.
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Як почати готувати качку шматочками в фользі в духовці? У глибокій мисці з’єднуємо соєвий соус і мед.

Сюди ж додаємо подрібнений зубчик часнику, сік лимона, куркуму і суміш перців. Ретельно розмішуємо.

Промиваємо качку під водою.

Видаляємо з неї жирні частини.

Далі тушку розбираємо на невеликі шматки. Зручно використовувати кухонну сокиру.

Занурюємо шматочки м’яса в ароматний маринад. Перемішуємо вміст і залишаємо на 15-20 хвилин.

Викладаємо підготовлену птицю у форму для випікання.

Щільно закриваємо блюдо фольгою і ставимо його в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо до м’якості інгредієнта півтори години.

Через деякий час рум’яні і соковиті шматочки птиці готові. Подавайте до столу!

Качка в духовці шматочками Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка з медом в духовці Качка у фользі в духовці Рецепти на Новий рік