Легкий буряковий суп чудово підходить для легкого обіду в літній спекотний день. Цей суп готується легко і просто, виходить дуже смачним і ароматним. Обов’язково спробуйте приготувати цей супчик у вільну хвилинку і порадувати себе і своїх близьких.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Буряк – 3 шт.
- Вода – 3 л
- Яйце – 3 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Зелень – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Сметана – для прикраси
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт холодника по-білоруськи гранично простий! Візьміть свіжу буряк і промийте її в проточній воді, а потім очистіть від шкірки.
На крупній тертці натріть всю очищену буряк.
Буряк покладіть в каструлю, влийте холодну питну воду і додайте буквально ложечку або половину ложки оцту. Доведіть холодник до кипіння і трохи проварити, після чого остудіть холодник.
Поки суп остигає, промийте і наріжте на шматочки свіжий огірок.
Відваріть курячі яйця круто і подрібніть їх за допомогою яйцерізки або ножа.
Потім промийте цибулю і подрібніть його.
цибулю Перемішайте з яйцями в тарілці, додайте сіль і спеції, зелень за смаком.
В тарілку влийте холодник, додайте сметану і прикрасьте по своєму смаку. Подавайте блюдо до столу.
Приємного апетиту!
Борщ холодный Холодний борщ з буряків Холодник з буряка Холодник з буряка на воді Холодник на воді Холодник по-білоруськи