Легкий буряковий суп чудово підходить для легкого обіду в літній спекотний день. Цей суп готується легко і просто, виходить дуже смачним і ароматним. Обов’язково спробуйте приготувати цей супчик у вільну хвилинку і порадувати себе і своїх близьких.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Буряк – 3 шт.
  • Вода – 3 л
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сметана – для прикраси
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт холодника по-білоруськи гранично простий! Візьміть свіжу буряк і промийте її в проточній воді, а потім очистіть від шкірки.

На крупній тертці натріть всю очищену буряк.

Буряк покладіть в каструлю, влийте холодну питну воду і додайте буквально ложечку або половину ложки оцту. Доведіть холодник до кипіння і трохи проварити, після чого остудіть холодник.

Поки суп остигає, промийте і наріжте на шматочки свіжий огірок.

Відваріть курячі яйця круто і подрібніть їх за допомогою яйцерізки або ножа.

Потім промийте цибулю і подрібніть його.

цибулю Перемішайте з яйцями в тарілці, додайте сіль і спеції, зелень за смаком.

В тарілку влийте холодник, додайте сметану і прикрасьте по своєму смаку. Подавайте блюдо до столу.

Приємного апетиту!

Борщ холодный Холодний борщ з буряків Холодник з буряка Холодник з буряка на воді Холодник на воді Холодник по-білоруськи