Щоб урізноманітнити свій раціон, приготуйте окрошку по-українськи! Це смачне блюдо здатне підкорити будь-якого своїм збалансованим і насиченим смаком. Окрошка готується дуже просто з доступних інгредієнтів, а завдяки вдалому поєднанню всіх компонентів блюдо в результаті виходить просто чудовим!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Огірки – 2 – 3 шт.
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Шинка – 500 гр.
- Редис – 5 шт.
- Кефір – 1 л
- Петрушка – за смаком
- Кріп – за смаком
- Цибуля зелена – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати окрошку по-українськи. Картопля промиваємо і ставимо отвариваться в мундирі до готовності. Після цього відварну картоплю необхідно остудити, очистити і порізати невеликими кубиками.
Яйця також слід відварити (протягом 10 хвилин). По готовності яйця остуджуємо, помістивши їх у холодну воду. Потім очищаємо їх і нарізаємо у вигляді кубиків.
Промиті огірки і редис нарізаємо невеликими шматочками.
Зелень – кріп, петрушку і зелений лук – промиваємо і подрібнюємо ножем.
Шинку слід порізати невеликими кубиками.
В глибокій ємності з’єднуємо всі інгредієнти, потім заливаємо їх кефіром. Спробуйте окрошку на смак, якщо необхідно – підсолити.
Холодник по-українськи готова! Розливайте її по тарілках і насолоджуйтеся!
Приємного вам апетиту!
Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка з редискою Окрошка на кефірі Окрошка на кефірі з ковбасою Російська окрошка Холодна окрошка