Щоб урізноманітнити свій раціон, приготуйте окрошку по-українськи! Це смачне блюдо здатне підкорити будь-якого своїм збалансованим і насиченим смаком. Окрошка готується дуже просто з доступних інгредієнтів, а завдяки вдалому поєднанню всіх компонентів блюдо в результаті виходить просто чудовим!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Огірки – 2 – 3 шт.
  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Шинка – 500 гр.
  • Редис – 5 шт.
  • Кефір – 1 л
  • Петрушка – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати окрошку по-українськи. Картопля промиваємо і ставимо отвариваться в мундирі до готовності. Після цього відварну картоплю необхідно остудити, очистити і порізати невеликими кубиками.

Яйця також слід відварити (протягом 10 хвилин). По готовності яйця остуджуємо, помістивши їх у холодну воду. Потім очищаємо їх і нарізаємо у вигляді кубиків.

Промиті огірки і редис нарізаємо невеликими шматочками.

Зелень – кріп, петрушку і зелений лук – промиваємо і подрібнюємо ножем.

Шинку слід порізати невеликими кубиками.

В глибокій ємності з’єднуємо всі інгредієнти, потім заливаємо їх кефіром. Спробуйте окрошку на смак, якщо необхідно – підсолити.

Холодник по-українськи готова! Розливайте її по тарілках і насолоджуйтеся!

Приємного вам апетиту!

Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка з редискою Окрошка на кефірі Окрошка на кефірі з ковбасою Російська окрошка Холодна окрошка