Чебуреки – це соковита м’ясна начинка у тонкому хрусткому тесті. Перед такою закускою неможливо встояти. Щоб приготувати чебуреки будинку, вам знадобиться цей нескладний рецепт тіста не кефірі.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 400 – 500 гр.
  • Кефір – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати смачне хрустке тісто для чебуреків на кефірі? В окремій мисці збийте яйця з кефіром і дрібкою солі до однорідної маси.

Борошно просійте в ємність, де буде замішуватися тісто.

Потім додайте кефірно-яєчну масу і перемішайте.

Ретельно вимісіть тісто, спочатку ложкою, а потім руками.

Скачайте з тіста грудку і залиште на 20 хвилин.

Потім розділіть тісто на частини, розкачати тонкі круглі коржі і зліпіть з них чебуреки з м’ясною начинкою.

Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на кефірі