Чебуреки – це соковита м’ясна начинка у тонкому хрусткому тесті. Перед такою закускою неможливо встояти. Щоб приготувати чебуреки будинку, вам знадобиться цей нескладний рецепт тіста не кефірі.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 400 – 500 гр.
- Кефір – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як почати готувати смачне хрустке тісто для чебуреків на кефірі? В окремій мисці збийте яйця з кефіром і дрібкою солі до однорідної маси.
Борошно просійте в ємність, де буде замішуватися тісто.
Потім додайте кефірно-яєчну масу і перемішайте.
Ретельно вимісіть тісто, спочатку ложкою, а потім руками.
Скачайте з тіста грудку і залиште на 20 хвилин.
Потім розділіть тісто на частини, розкачати тонкі круглі коржі і зліпіть з них чебуреки з м’ясною начинкою.
Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на кефірі