Смачний, легкий крем з йогурту і вершків. Текстура виходить щільною і густий, крем добре просочуємо коржі і робить їх соковитими і м’якими. Відмінне рішення для апетитних десертів в домашніх умовах!
Порада: такий крем можна урізноманітнити по-своєму смаку. Додасть в нього улюблене варення, какао, ягоди або фрукти. Так ваш десерт придбає особливу родзинку і точно запам’ятатися гостям!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вершки 30% або Вершки 33% або Вершки 26% – 300 гр.
- Йогурт – 200 гр.
- Цукрова пудра – 80 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування йогуртового крему для бісквітного торта з вершками? Вершки з’єднайте з цукровою пудрою і збиваємо їх з допомогою міксера так, що вийшли густі піки.
Акуратно вмішуємо в вершки, йогурт і знову збиваємо 2-3 хв. Охолоджуємо крем в холодильнику 1-1,5 години.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри