Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Йогурт – 100 гр.
- Вершки 30% або Вершки 33% – 100 гр.
- Желатин харчовий – 15 гр.
- Вода – 25 мл
- Цукрова пудра – 80 гр.
- Лимонний сік – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати йогуртовий крем для прикраси торта? Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на 10-20 хв. набухати. Потім ставимо желатин на повільний вогонь і нагріваємо до повного розчинення. Охолоджуємо суміш.
Вершки збиваємо з цукровою пудрою і лимонним соком і збиваємо міксером до утворення стійкої піни.
Також збиваємо йогурт 2-3 хв., а потім з’єднуємо його з вершками і желатином. Збиваємо все міксером.
Приємного апетиту!
Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти