Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Йогурт – 100 гр.
  • Вершки 30% або Вершки 33% – 100 гр.
  • Желатин харчовий – 15 гр.
  • Вода – 25 мл
  • Цукрова пудра – 80 гр.
  • Лимонний сік – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати йогуртовий крем для прикраси торта? Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на 10-20 хв. набухати. Потім ставимо желатин на повільний вогонь і нагріваємо до повного розчинення. Охолоджуємо суміш.

Вершки збиваємо з цукровою пудрою і лимонним соком і збиваємо міксером до утворення стійкої піни.

Також збиваємо йогурт 2-3 хв., а потім з’єднуємо його з вершками і желатином. Збиваємо все міксером.

Приємного апетиту!

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти