Кабачкова ікра – смак, знайомий кожному з дитинства. Спробуйте приготувати корисну, низькокалорійну ікру, яка дозволить втілити безліч пп рецептів! З такою закускою про фігуру можна не турбуватися!
Інгредієнти: на 2 л.
- Кабачки – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 кг
- Морква – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Зелень – 1 гілка
- Сіль – 2 ч. л.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати рецепт кабачкової ікри дієтичної ПП. Овочі промиваємо. Перці розрізаємо на половинки, очищаємо від насіння і ріжемо на кілька часточок.
Моркву чистимо і режим досить великими гуртками і ділимо їх на половинки. А цибулю ріжемо півкільцями.
В помідорах робимо надріз, обдаємо окропом, промиваємо холодною водою і знімаємо шкірку.
Кабачки ріжемо кружальцями.
Часник нарізаємо пластинками, а зелень дрібно нарізаємо ножем.
Складаємо всі овочі в рукав для запікання, заливаємо олію, посипаємо сіллю, цукром, перцем і зеленню. Закриваємо рукав і ставимо в духовку на 60 хв.
Зливаємо виділилася з овочів рідина. Подрібнюємо овочі блендером, додаємо в масу оцет і розкладаємо ікру в стерилізовані банки. Закочує банки і залишаємо в теплому місці до повного охолодження.
Приємного апетиту!
Кабачки на зиму Кабачкова ікра без томатної пасти Кабачкова ікра в блендері Кабачкова ікра в духовці Кабачкова ікра на зиму Салат з кабачків і помідорів на зиму Салат з кабачків, перцю і моркви на зиму Салат з кабачків, помідорів і перцю на зиму