Кабачкова ікра – смак, знайомий кожному з дитинства. Спробуйте приготувати корисну, низькокалорійну ікру, яка дозволить втілити безліч пп рецептів! З такою закускою про фігуру можна не турбуватися!


Інгредієнти: на 2 л.

  • Кабачки – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Зелень – 1 гілка
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати рецепт кабачкової ікри дієтичної ПП. Овочі промиваємо. Перці розрізаємо на половинки, очищаємо від насіння і ріжемо на кілька часточок.

Моркву чистимо і режим досить великими гуртками і ділимо їх на половинки. А цибулю ріжемо півкільцями.

В помідорах робимо надріз, обдаємо окропом, промиваємо холодною водою і знімаємо шкірку.

Кабачки ріжемо кружальцями.

Часник нарізаємо пластинками, а зелень дрібно нарізаємо ножем.

Складаємо всі овочі в рукав для запікання, заливаємо олію, посипаємо сіллю, цукром, перцем і зеленню. Закриваємо рукав і ставимо в духовку на 60 хв.

Зливаємо виділилася з овочів рідина. Подрібнюємо овочі блендером, додаємо в масу оцет і розкладаємо ікру в стерилізовані банки. Закочує банки і залишаємо в теплому місці до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Кабачки на зиму Кабачкова ікра без томатної пасти Кабачкова ікра в блендері Кабачкова ікра в духовці Кабачкова ікра на зиму Салат з кабачків і помідорів на зиму Салат з кабачків, перцю і моркви на зиму Салат з кабачків, помідорів і перцю на зиму