Багато оцінять оригінальний смак кабачкової ікри, а також простоту її приготування. Така закуска з зернистою консистенцією чудово доповнить м’ясні та рибні страви на вашому столі.


Інгредієнти: на 0.7 л.

  • Кабачки (молоді) – 2 – 3 шт.
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати кабачкову ікру на швидку руку. У кабачків відріжте хвостики і суцвіття, помийте їх і наріжте кубиками.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.

На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, викладіть в неї нарізані овочі. Тушкуйте на повільному вогні під кришкою 30-40 хвилин.

Потім додайте томатну пасту, перемішайте і продовжуйте тушкувати овочі.

Часник очистіть від лушпиння, подрібніть його. Додайте часник, сіль і перець за смаком, перемішати, знову накрийте сковороду кришкою і тушкуйте ще 5-10 хвилин. Потім зніміть сковорідку з вогню, остудіть її вміст.

Охолоджені смажені овочі збийте блендером.

Кабачкова ікра на швидку руку готова, подавайте її на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра Кабачкова ікра в блендері Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра з часником