Багато оцінять оригінальний смак кабачкової ікри, а також простоту її приготування. Така закуска з зернистою консистенцією чудово доповнить м’ясні та рибні страви на вашому столі.
Інгредієнти: на 0.7 л.
- Кабачки (молоді) – 2 – 3 шт.
- Морква – 1 – 2 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачкову ікру на швидку руку. У кабачків відріжте хвостики і суцвіття, помийте їх і наріжте кубиками.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, викладіть в неї нарізані овочі. Тушкуйте на повільному вогні під кришкою 30-40 хвилин.
Потім додайте томатну пасту, перемішайте і продовжуйте тушкувати овочі.
Часник очистіть від лушпиння, подрібніть його. Додайте часник, сіль і перець за смаком, перемішати, знову накрийте сковороду кришкою і тушкуйте ще 5-10 хвилин. Потім зніміть сковорідку з вогню, остудіть її вміст.
Охолоджені смажені овочі збийте блендером.
Кабачкова ікра на швидку руку готова, подавайте її на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра Кабачкова ікра в блендері Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра з часником