Мультиварка Редмонд – кухонна техніка, яка чудово підходить для приготування тушкованих салатів і заготівель на зиму. У ній можна приготувати фантастично смачну кабачкову ікру.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
- Морква – 1 – 2 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування кабачкової ікри в мультиварці Редмонд? Підготуйте овочі, помийте і очистіть їх.
Моркву наріжте кружечками, цибулю півкільцями.
Кабачки подрібніть в кубики.
Нарізані овочі перекладіть в чашу мультиварки, посипте їх сіллю. Залиште їх на 20 хвилин, за цей час овочі дадуть трохи соку.
Потім додайте соняшникову олію, томатну пасту і цукор, перемішайте і включіть мультиварку, виберіть режим «Гасіння», таймер поставте на 2 години. періодично через 15-20 хвилин, відкривайте мультиварку і перемішуйте овочі.
В кінці додайте перець, спробуйте тушковані овочі на сіль і цукор, додайте.
Потім овочі подрібніть блендером. Подрібнені овочі підігрійте ще пару хвилин в мультиварці на режимі «Гасіння».
Банки для ікри помийте і стерилізуйте.
Кришки потримайте пару хвилин в окропі.
Наповніть банки ікрою, загорніть на них кришки закаточной машинкою. Укутайте загортання в теплий плед і залиште при кімнатній температурі до повного охолодження. Яскрава і смачна кабачкова ікра, приготована в мультиварці Редмонд, готова для зберігання.
Приємного апетиту!
Гостра кабачкова ікра Дієтичні страви з кабачків Заготовки з кабачків на зиму Кабачки для схуднення Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш