Мультиварка Редмонд – кухонна техніка, яка чудово підходить для приготування тушкованих салатів і заготівель на зиму. У ній можна приготувати фантастично смачну кабачкову ікру.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кабачкової ікри в мультиварці Редмонд? Підготуйте овочі, помийте і очистіть їх.

Моркву наріжте кружечками, цибулю півкільцями.

Кабачки подрібніть в кубики.

Нарізані овочі перекладіть в чашу мультиварки, посипте їх сіллю. Залиште їх на 20 хвилин, за цей час овочі дадуть трохи соку.

Потім додайте соняшникову олію, томатну пасту і цукор, перемішайте і включіть мультиварку, виберіть режим «Гасіння», таймер поставте на 2 години. періодично через 15-20 хвилин, відкривайте мультиварку і перемішуйте овочі.

В кінці додайте перець, спробуйте тушковані овочі на сіль і цукор, додайте.

Потім овочі подрібніть блендером. Подрібнені овочі підігрійте ще пару хвилин в мультиварці на режимі «Гасіння».

Банки для ікри помийте і стерилізуйте.

Кришки потримайте пару хвилин в окропі.

Наповніть банки ікрою, загорніть на них кришки закаточной машинкою. Укутайте загортання в теплий плед і залиште при кімнатній температурі до повного охолодження. Яскрава і смачна кабачкова ікра, приготована в мультиварці Редмонд, готова для зберігання.

Приємного апетиту!

Гостра кабачкова ікра Дієтичні страви з кабачків Заготовки з кабачків на зиму Кабачки для схуднення Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш