Овочева ікра з кабачка і гарбуза – це смачна і ніжна закуска. З неї можна приготувати безліч неповторних страв. Ніжна, соковита і ароматна, вона зробить їх апетитніше, і компліменти рідних не змусять себе чекати!
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Кабачки – 300 гр.
- Гарбуз – 300 гр.
- Морква – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Томатна паста – 100 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачкову ікру з гарбузом. Всі овочі промиваємо водою і подрібнюємо в однорідне пюре з допомогою кухонного комбайна. Так само можна скористатися блендером, якщо ви любите більш однорідну гру без грудочок.
На сковороді розігріваємо рослинне масло і викладаємо овочеву масу, ретельно її перемішуємо, додаємо сіль, перець і лавровий лист. І на помірному вогні тушкуємо 20 хв.
Після цього додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 25 хв.
Готову ікру подаємо на стіл або ж закочує в заздалегідь про стерилізовані банки і закатуємо.
Приємного апетиту!
Кабачкова ікра без оцту Кабачкова ікра без стерилізації на зиму Кабачкова ікра з томатною пастою Кабачкова ікра на зиму Кабачкова ікра пальчики оближеш Кабачкова ікра як в дитинстві Страви з кабачків